Lungmetrajul „Crima din Orient Express/ Murder on the Orient Express", regizat de Kenneth Branagh, s-a menţinut, după al treilea weekend de la premiera românească, pe primul loc în box office.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul inspirat de romanul omonim al Agathei Cristie, cu Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh şi Willem Dafoe în distribuţie, a generat încasări de 436.812 de lei şi a fost vizionat de 21.948 de spectatori, potrivit Cinemagia.

Şi comedia „Mame bune şi nebune 2/ A Bad Moms Christmas”, cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn şi Cheryl Hines, ocupă acelaşi loc ca săptămâna trecută. Filmul a fost vizionat, în al treilea weekend de la lansare, de 18.335 de spectatori şi a generat încasări de 370.061 de lei.

Producţia românească „Ghinionistul”, regizată de Iura Luncaşu, cu Vlad Logigan şi Gheorghe Visu în distribuţie, a debutat pe poziţia a treia a clasamentului românesc, după ce a încasat 305.090 de lei şi a fost vizionată de 15.297 de spectatori.

„Liga dreptăţii/ Justice League” a coborât un loc, până pe patru, după al patrulea weekend de la premieră, când a încasat 278.414 de lei şi a fost vizionat de 11.676 de spectatori. La fel şi filmul de animaţie „Coco” - care a coborât până pe cinci, după al treilea weekend de la lansare. Lungmetrajul a generat încasări de 256.222 de lei.

Animaţia „Paddington 2”, de Paul King, se află pe locul al şaselea, după ce a debutat weekendul trecut pe poziţia a cincea. Producţia a generat încasări de 218.532 de lei, după ce a fost vizionată de 12.080 de spectatori.

Comedia franceză „Te-nsori cu mine, bro'?/ Épouse-moi mon pote”, cu Tarek Boudali, care semnează şi regia, Philippe Lacheau şi Charlotte Gabris în distribuţie, a debutat pe locul al şaptelea în box office-ul românesc de weekend, după ce a încasat 153.292 de lei şi a fost vizionată de 7.702 de spectatori.

Comedia „Tata în război cu... tata 2/ Daddy's Home 2", cu Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell şi John Lithgow în distribuţie, ocupă locul al optulea în top, după cinci săptămâni de la premieră. Filmul a generat încasări de 146.891 de lei şi a fost vizionat de 7.167 de spectatori.

„Thor: Ragnarok”, cu Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo şi Anthony Hopkins, a coborât, după al şaptelea weekend de la premieră, două poziţii, până pe nouă, după ce a încasat 91.202 lei.

În top 10 s-a menţinut şi animaţia „Bigfoot Junior/ The Son of Bigfoot”, care a fost vizionată - în al şaselea weekend de la premieră - de 2.698 de spectatori şi a generat încasări de 51.758 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.