Continuarea filmului „The Shining”, intitulată „Doctor Sleep”, va fi regizată de Mike Flanagan, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este o adaptare a romanului scris de Stephen King în 2013, care îl are în centru pe Danny Torrance, ce se luptă cu alcoolismul şi cu trauma provocată de întâmplările din copilărie, de la hotelul bântuit din Colorado.

Mike Flanagan, care a regizat şi „Gerald's Game”, adaptare după un roman al lui King, pentru Netflix, lansată anul trecut, este cunoscut pentru filmele horror ca „Oculus” (2013), „Before I Wake” (2016) şi „Ouija: Origin of Evil” (2016).

„The Shining”, publicat în 1977, a fost adaptat de Stanley Kubrick în 1980, iar Jack Nicholson a jucat rolul lui Jack Torrance, care îşi dorea să fie scriitor şi a decis să aibă grijă de hotelul Overlook în extrasezon, unde îi aduce şi pe soţia lui, Wendy (Shelley Duvall), şi pe fiul lor, Danny (Danny Lloyd).

Pentru Warner Bros., „Doctor Sleep” urmează succesului „It”, o altă adaptare după o scriere a lui Stephen King, care a generat încasări de peste 700 de milioane de dolari la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.