Concertul pe care supergrupul The Hollywood Vampires îl va susţine, luni, la complexul Romexpo din Bucureşti va începe, de la ora 21.00, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul în perimentrul destinat evenimentului se va face pe la poarta C, din bulevardul Expoziţiei.

Porţile se vor deschide la ora 18.00, iar DJ Hefe va mixa până la începerea show-ului trupei Robin and the Backstabbers, de la ora 19.30. La ora 21.00 este programată intrarea în scena a supergrupului The Hollywood Vampires.

Accesul copiiilor, indiferent de vârstă, se va face pe bază de bilet şi aceştia trebuie să fie însoţiţi de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, părinţilor le este recomandat să le asigure copiilor căşti de protecţie.

La intrarea în spaţiul evenimentului, vor fi amplasate detectoare de metale, iar spectatorii vor fi verificaţi cu scopul de a nu introduce obiecte interzise, precum sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

În plus, nu este permis accesul în spaţiul destinat evenimentului nici cu băuturi sau mâncare şi nici cu umbrele.

În zona de eveniment băuturile şi mâncarea se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane, iar preţul unui jeton va fi de 7 lei.

Cei care îşi vor deschide un cont Uber vor putea merge spre şi de la concert, beneficiind de o reducere de 25 de lei, dacă vor folosi codul ”phoenixentertainment”.

The Hollywood Vampires va concerta, în premieră în România. Membrilor de bază ai grupului - Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp - li se vor alătura Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver) şi Tommy Henriksen (Alice Cooper Band). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.