Un recital susţinut de Luiza Zan & Sorin Zlat - "ZAT You Santa Claus", are loc duminică, la ora 19.00, iar un concert acustic Sarmalele Reci este programat pentru 20 ianuarie 2019, la Teatrelli, în Piaţa Lahovari nr.7.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, cele mai frumoase cântece de sărbători din istoria jazz-ului vor bucura publicul în interpretarea Luizei Zan şi a pianistului Sorin Zlat. Piese precum "Have Yourself a Merry little Christmas", dar şi surprize în limba română fac parte din program. 

"Ne dorim să implicăm publicul într-o experienţă culturală complexă, un fel de 360 de grade artistic care are loc la Teatrelli - de la producţii de teatru, la concerte acustice, performative, spectacole lectură şi dezbateri pe diferite teme culturale de actualitate - toate au loc pe aceeaşi scenă şi invită la o descoperire completă a artei performative, aşa cum o fac şi multe instituţii din străinătate. De altfel, pentru stagiunea 2019 pregătim mai multe surprize, unele dintre acestea fiind chiar de talie internaţională", a declarat Roxana Lapădat, directorul artistic Teatrelli.

Sarmalele Reci
Sarmalele Reci

Experienţele muzicale continuă la Teatrelli şi în luna ianuarie 2019 cu un concert acustic al trupei Sarmalele Reci. Interpretarea inedită a celor mai iubite balade şi şlagăre sunt aduse publicului în varianta reorchestrată pentru chitară acustică, mandolină, pian, acordeon şi vioară. Fanii şi prietenii vor putea astfel redescoperi repertoriul trupei în noi sonorităţi: rock, blues, jazz, balade, improvizaţie şi o interacţiune insolită cu publicul. Biletele pentru concertul din 20 ianuarie vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare.

Luiza Zan deţine un premiu II la Montreux şi un premiu I la Cerbul de Aur, ambele câştigate în anul 2004. Având opt albume înregistrate, dintre care unul de autor ("Heritage" - 2016) şi unul live ("Live!" -2016) alături de Big Bandul Radio, ea a cântat cu nume sonore din România, dar este şi unul dintre muzicienii recunoscuţi în Ungaria, unde a apărut pe un album înregistrat în limba maghiară. Anul acesta a deschis concertul Earth Wind&Fire la MomKult, la Budapesta.

Pentru concertul susţinut de Sarmalele reci, vor fi prezenţi pe scenă: András Zoltán - voce, acordeon, pian, Emil Viciu -chitară, mandolină, ukulele, Ciprian Almăşan - bas, Vlad Tohănean - percuţie, Alexandru Grăjdeanu - violoncel şi Alexandru Nichita - vioară.

Spectacolele sunt organizate de Primăria Capitalei, prin creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.