Concertele pe care violonistul David Garrett le avea programate în România anul acesta au fost amânate pentru octombrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garrett va concerta, în turneul „Unlimited Live”, la Bucureşti şi Cluj-Napoca pe 26 octombrie 2021, respectiv 29 octombrie.

Show-ul de la Bucureşti va avea loc la Sala Palatului, iar cel din Cluj-Napoca, la BT Arena.

„Am aşteptat cu mare nerăbdare turneul mondial din toamna acestui an şi îmi pare foarte rău că aceste concerte au fost reprogramate din cauza pandemiei Covid-19. Totuşi, sunt bucuros că am găsit modalitatea de a stabili noile date pentru toamna anului 2021, deoarece sunt nerăbdător să mă reîntorc în minunata voastră ţară, în România, şi să cânt pentru voi, dragilor”, a transmis violonistul într-un comunicat.

Biletele achiziţionate pentru concertele de la Bucureşti şi Cluj-Napoca îşi păstrează valabilitatea pentru noile date, iar persoanele interesate îşi pot cumpăra bilete în continuare prin intermediul reţelei Eventim.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.