Concertele susţinute de muzicienii jazz Jojo Mayer şi John McLaughlin, de trupa Bullet For My Valentine şi festivalul Rokolectiv se numără între evenimentele muzicale ale lunii aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Goran Bregović cântă pe 2 aprilie, de la ora 20.00, la Sala palatului din Bucureşti, alături de o orchestră simfonică formată din peste 40 de instrumentişti. Trei categorii de bilete sunt sold out: VIP, A şi B. Mai sunt disponibile, pe iabilet.ro, bilete la preţul de 140 de lei. El pot fi cumpărate şi de la intrare, în ziua concertului.

Andre Rieu va cânta la BT Arena din Cluj-Napoca pe 4, 5, 6 şi 7 aprilie, iar Chrysta Bell - muză a regizorului David Lynch - va reveni la clubul Control din Bucureşti pe 4 aprilie. O zi mai târziu, ea va urca pe scena Form Space din Cluj-Napoca. Biletele pentru concertele Chrysta Bell sunt disponibile pe eventbook.ro la preţul de 50 de lei.

Concertul susţinut de flautistul Matei Ioachimescu şi de pianistul Alfredo Ovalles, intitulat „La Vida Loca – Bridges”, va avea loc la Bucureşti pe 5 aprilie, de la ora 19.00, pe scena Teatrelli. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, la preţul de 52,16 lei.

Trupa galeză Bullet For My Valentine va concerta pe 8 aprilie, la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit. Show-ul, al doilea susţinut de grup la Bucureşti, va fi deschis de formaţia londoneză Enterfire. Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 165 şi 205 lei, din reţeaua iabilet.ro, iar în ziua concertului ele vor costa 180 şi 220 de lei. Acestor preţuri se adaugă o taxă de 10 lei.

Tot pe 8 aprilie, toboşarul Jojo Mayer şi proiectul său Nerve vor reveni la Jazz Nouveau, după concertul de anul trecut, care s-a desfăşurat cu casa închisă. Concertul de la clubul Control va începe la ora 20.00, iar biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventbook.

O premieră în România o va reprezenta concertul Guillaume Perret Quartet din 22 aprilie. Conducătorul cvartetului, saxofonistul francez Guillaume Perret, este recunoscut pentru felul în care amestecă jazzul cu ritmurile funk şi metal. Concertul fac parte din aceeaşi serie Jazz Nouveau.

Festivalul Rokolectiv va avea loc în perioada 18 - 21 aprilie, la Apollo 111 şi clubul Control. Pentru ziua de 18 aprilie, accesul este liber, iar abonamentele pentru celelalte zile pot fi cumpărate din reţeaua Eventbook, la preţul de 55 de lei. 

John McLaughlin
John McLaughlin

John McLaughlin, unul dintre cei mai versatili şi creativi chitarişti contemporani, pionier al jazz-rockului, şi grupul lui The 4th Dimension vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 aprilie, în cadrul seriei de evenimente Jazz Night Out. Biletele au preţuri de 135, 165, 195, 255 şi 350 de lei şi pot fi cumpărate de pe iabilet.ro.

Tenorul grec Mario Frangoulis va concerta pe 20 aprilie la Sala Palatului, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, iar invitata specială a evenimentului va fi soprana Cellia Costea. Programul va fi alcătuit din lucrări ale unor importanţi compozitori, dar şi din interpretări clasice crossover. Pentru spectacolul de pe 20 aprilie, biletele sunt disponibile, în funcţie de locul ocupat în sală, la preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei. Ele pot fi cumpărate din reţelele Eventim, Iabilet, MyTicket si Entertix, precum şi de la casele de bilete ale Sălii Palatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.