Cântăreaţa canadiană Céline Dion a amânat concerte din 19 de oraşe europene din cadrul turneului "Courage", care urmau să aibă loc în perioada 21 mai - 25 iulie, "neştiind când vor reveni lucrurile la normal" din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul de la Bucureşti este programat pe 29 iulie şi deocamdată artista nu a făcut referire la această dată. 

Această amânare reprezintă 28 de concerte din 19 oraşe europene. Echipa sa lucrează la "reprogramarea" a cât mai multor date, "în măsura în care condiţiile de siguranţă permit organizarea de evenimente în fiecare oraş", potrivit unui comunciat transmis presei. 

Turneul mondial - 52 de concerte sold-out până acum - a debutat în septembrie în Québec, înainte de a se întrerupe din cauza coronavirusului.

Dion urma să concerteze în oraşe precum Praga, Budapesta, Zurich, Viena, Hamburg, Berlin, Paris. 

Într-un comunicat, Céline Dion a transmis "gândurile şi rugăciunile ei" către "toţi cei care şi-au pierdut persoane dragi şi care suferă atât de mult în timpul acestei pandemii devastatoare". 

"Ştiu că tuturor le este greu să se adapteze la circumstanţele dificile, neştiind când vor reveni lucrurile la normal. În final, vom depăşi această încercare... sperăm cât mai mult timp posibil", a continuat cântăreaţa. 

Echipa lui Celine Dion încurajează "publicul să păstreze biletele până la anunţul noilor date".

În România, rămâne ca managementul artistei să anunţe oficial dacă acesta va mai avea loc la data anunţată pe Arena Naţională. Emagic, organizatorul concertului în România, a anulat toate celelalte evenimente din această vară. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.