Elena Udrea l-a botezat, sâmbătă, pe cel mai mic fiu al liderului Mişcarea Populară Cluj, deputatul Adrian Gurzău, la eveniment, care a avut loc într-o localitate de lângă Cluj-Napoca, participând şi fostul preşedinte Traian Băsescu, alături de soţia sa, Maria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Botezul a avut loc la Biserica ”Sfântul Dumitru” din Floreşti, localitate aflată lângă municipiul Cluj-Napoca.

La eveniment au participat, în calitate de invitaţi, fostul preşedinte Traian Băsescu şi soţia sa, Maria.

”L-am botezat şi pe George, fratele lui Tudor Adrian, şi le-am spus părinţilor că ar trebui să mai facă unul, pentru că încă nu am învăţat toţi paşii, ne-am cam încurcat. E adevarat, a plâns puţin. A ieşit un botez frumos şi acum este un copil deja creştinat şi sunt convinsă că va fi un copil fericit, cu credinţă în Dumnezeu şi că părinţii vor avea grijă să aibă o viaţă liniştită şi împlinită. Îi dorim fericire şi lui, şi frăţiorului, şi finilor, părinţilor şi bunicilor şi domnului preşedinte, doamnei Maria, care a fost aici, şi tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus Udrea, după botez.

Adrian Gurzău este deputat din 2008, iar în prezent este preşedintele filialei Mişcarea Populară Cluj. De altfel, el este şi candidatul MP la Primăria Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.