Cineworld a abandonat planurile de a-şi vinde cinematografele din Europa de Est şi Israel, declarând că ofertele primite nu au atins valoarea cerută de creditorii săi, potrivit screendaily.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cineworld şi-a plasat cea mai mare parte a acţiunilor sub protecţia Legii falimentului ​​din SUA în septembrie.

Cu toate acestea, activitatea companiei „Rest of World” - care acoperă operaţiuni în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, România şi Israel - nu este protejată de faliment.

Cineworld a declarat: „Grupul a primit propuneri pentru afacerea RoW de la un număr de potenţiale contrapărţi, dar propunerile nu au îndeplinit nivelul de valoare cerut de creditorii grupului”.

La începutul acestei luni, Cineworld a anunţat, de asemenea, că a renunţat la planurile de a-şi vinde acţiunile din SUA, Marea Britanie şi Irlanda.

Săptămâna trecută, Cineworld a depus un plan de reorganizare care o va ajuta să iasă din faliment, dar va elimina în mare măsură acţionarii existenţi.

Cineworld a confirmat marţi că încă se aşteaptă să iasă de sub protecţia Legii falimentului ​​în prima jumătate a anului 2023.

Cineworld este al doilea cel mai mare distribuitor de filme din lume şi operează, de asemenea, lanţurile de cinema Regal, Cinema City, Picturehouse şi Planet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.