Cineplexx a inaugurat, joi seară, la Sibiu, un cinematograf cu cinci săli şi peste 860 de locuri, care beneficiază de cele mai avansate tehnologii existenţe în ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul Cineplexx din Shopping City Sibiu a fost deschis în prezenţa a numeroşi jurnalişti şi a reprezentanţilor companiei.

Invitaţii au avut ocazia să viziteze sală cu sală, au aflat care sunt avantajele sistemelor tehnologice din dotare, au testat scaunele personalizate şi au vizionat în avanpremieră filmul „Bloodshot”, cu Vin Diesel.

Cineplexx Sibiu este singurul cinematograf din zona dotat cu Dolby Atmos, cel mai performant sistem de sunet din lume care sincronizează sunetul cu acţiunea de pe ecran. Experienţa de vizionare este optimizată prin formatul special de ecran RealD Ultimate Screen care transpune imaginea cu mai multă profunzime şi luminozitate, ideală mai ales în cazul filmelor 3D. Cuplul tehnologic RealD Ultimate Screen şi Dolby Atmos este completat de un proiector laser RGB 4K, prin care imaginea este redată cu maximă claritate şi intensitate.

O altă exclusivitate adusă de Cineplexx la Sibu o reprezintă fotoliile Love Seats şi Love Box, gândite special pentru cuplurile care îşi doresc mai mult confort şi intimitate la film. Toate sălile sunt dotate, pe lânga scaunele standard, şi cu scaune reglabile Deluxe şi Premium sau fotolii de piele cu dimensiuni mai mari.

„Experienţa cinematografică de excepţie înseamnă, pentru noi, tehnologie de ultimă generaţie şi confort la un nivel cât se poate de ridicat. Asta este ceea ce aducem la Sibiu: cea mai bună tehnologie de cinema care te face să te simţi mereu în mijlocul acţiunii, cu o claritate incredibilă a imaginii şi un sunet care pare să te înconjoare, precum şi o inovaţie în ceea ce priveşte confortul spectatorilor - scaune special Deluxe sau Premium. Astfel, sibienii se vor bucura de filmele lor preferate în condiţii la fel de bune ca în cele mai performante cinematografe de pe mapamond”, a declarat Christof Papousek, managing partner şi Chief Financial Officer al Cineplexx International.

Cinematograful va include în program, încă de la deschidere, premierele naţionale: „Bloodshot”, filmul de acţiune cu Vin Disel în rolul principal, aventura de familie „Lassie Come Home”, dar şi cele mai de succes producţii recente precum comedia românească „Miami Bici”, horror-ul „Omul invizibil” şi filmul de familie „Sonic the Hedgehog”.

Programul complet al noului cinematograf şi detalii despre bilete sunt disponibile pe site-ul cineplexx.ro.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanţi operatori de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, cu o experienţă de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent 54 de multiplexuri şi 6 cinematografe tradiţionale, în 12 ţări: Austria, Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Şerbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia şi România.

În luna iunie 2019, Cineplexx International a intrat pe piaţa din România preluând cinematograful din Băneasa Shopping City. În iulie 2019, compania a preluat cinematograful din Centrul Comercial Auchan Titan, respectiv IRIS Titan, iar în septembrie 2019 a deschis la Satu Mare cel mai modern cinematograf din nordul ţării. În scurt timp după deschiderea din Sibiu, va urma lansarea unui nou cinematoraf la Târgu Mureş, a cincea locaţie operată de compania austriacă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.