Robert Zemeckis, premiat cu Oscar pentru regia filmului „Forrest Gump”, negociază cu Warner Bros. pentru realizarea thrillerului SF „Ares”, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Negocierile sunt în fază finală, iar Zemeckis va fi şi producător împreună cu Jack Rapke, partenerul lui de la ImageMovers. Roland Emmerich, Ryan Halprin şi Jackie Levine vor fi producători executivi.

Scenariul filmului este semnat de Geneva Robertson-Dworet, care a scris „Captain Marvel”.

Iniţial, filmul trebuia realizat de MGM. În centru se află un astronaut a cărui capsulă spaţială ajunge într-un deşert african. În timp ce se grăbeşte să ajungă la familia sa, este dezvăluit să misiunea era parte dintr-o mare conspiraţie şi că el ar putea duce un secret ce ar putea schimba pentru totdeauna lumea.

„Ares” este al doilea proiect pe care Zemeckis îl dezvoltă în prezent. Cineastul, care a mai semnat filme ca „Back to the Future”, „Contact” şi „Flight”, va regiza un remake live-action „Pinocchio” pentru Disney. 

În prezent, el se află în postproducţie cu „The Witches”, adaptare a romanului omonim al lui Roald Dahl, cu Anne Hathaway în rol principal, care urmează să fie lansat în octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.