Cineastul italian Roberto Benigni a fost marţi victima unui incident pe mare, în Sardinia, unde actorul se află în vacanţă de mai multe zile, informează agenţia Ansa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit cotidianului La Nuova Sardegna, actorul şi regizorul toscan a căzut într-o ambarcaţiune cu care făcea o excursie în compania unor prieteni, în zona dintre La Maddalena şi Palau. 

Un val puternic a provocat o mişcare anormală a şalupei în care se afla Benigni, acesta căzând şi lovindu-se puternic la spate. 

Prietenii au decis imediat să se întoarcă spre Palau şi au cerut ajutoare. Benigni conutinua să se plângă de o durere puternică lombară, aşa că a fost transportat cu elicopterul de salvare la spitalul "Santissima Annunziata" din Sassari.

După investigaţii, cineastul se recuperează la secţia de Ortopedie a clinicii universitare.

Roberto Benigni, în vârstă de 65 de ani, a fost premiat cu Oscar la categoriile "cel mai bun actor" şi "cel mai bun film străin" pentru "Viaţa e frumoasă/ La vita e bella", în 1998. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.