Cineastul Claude Lelouch filmează o nouă continuare a celebrului lungmetraj "Un bărbat şi o femeie/ Un homme et une femme", cu aceeaşi actori care au jucat în producţia din 1966, Jean-Louis Trintignant şi Anouk Aimée, potrivit Films 13 citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Claude Lelouch chiar filmează urmarea "Un bărbat şi o femeie" la Deauville, acolo unde a fost realizat primul film, în 1966. Aceeaşi actori îşi vor relua rolurile. Scenariul este secret. Va fi o surpriză. Data premierei nu a fost încă stabilită", a indicat societatea de producţie a regizorului, confirmând informaţiile dezvăluite de Ouest-France.

"Claude Lelouch mi-a vorbit despre asta înainte. Mi-am spus că va fi în aceeaşi linie cu primul. Este un film care a contat mult şi contează încă pentru imaginea oraşului Deauville. Mi-a spus că scenariul este în aceeaşi linie", a declarat pentru AFP Philippe Augier, primarul oraşului Deauville, care s-a arătat încântat să găzduiască filmările. "Mi-a spus că va fi cu Anouk Aimée şi Jean-Louis Trintignant", a adăugat el. 

Filmările la Deauville "au început săptămâna aceasta şi durează şi săptămâna viitoare. Oamenii vor putea să vadă scenele filmate în exterior", a precizat edilul. 

Regizorul Claude Lelouch a regizat în 1986 o primă continuare a filmului original, "Un Homme et une Femme: 20 ans déjà", reunindu-i în distribuţie pe actorii săi preferaţi Jean-Louis Trintignant şi Anouk Aimée. 

Filmul din 1966 cu celebrul refren "chabadabada, chabadabada...", povestea unei relaţii de dragoste pasionale cu Jean-Louis Trintignant şi Anouk Aimée, a obţinut Palme d'Or la Cannes  dar şi două premii Oscar, la categoria "cel mai bun film străin" şi "cel mai bun scenariu". 

Jean-Louis Trintignant a anunţat în iulie, într-un interviu acordat Nice-Matin, că nu va mai face cinema. Actorul în vârstă de 87 de ani suferă de cancer la prostată. "Mi-e teamă că nu voi face faţă fizic", a declarat actorul când a fost întrebat despre refuzul său de a juca într-un film de Bruno Dumont. 

"În acest film, am vrut să povestesc că viaţa este mai puternică decât moartea", a declarat Claude Lelouch pentru AFP în ianuarie 2017 în legătură cu filmul. "Este un omagiu adus vieţii. Este un film de dragoste care explică faptul că întotdeauna avem o a doua şansă", a adăugat el. 

Filmul este despre un bărbat şi o femeie care tocmai şi-au pierdut fiecare partenerul de viaţă. 

Omniprezent, cântecul lui Pierre Barouh şi Francis Lai şi celebrul "chabadabada" a făcut înconjurul lumii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.