Cineastul american Brian de Palma, regizorul unor filme ca „Scarface” şi „The Untouchables”, pregăteşte o adaptare după serialul francez „Un Village Francais”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru varianta în limba engleză, a cărei acţiune va avea loc în timpul Războiului Civil, De Palma colaborează cu Frédéric Krivine, co-creator al serialului francez, potrivit revistei Telerama, citată de Variety.

Tetra Media Fiction, care produce serialul, este implicată în dezvoltarea remake-ului al cărui titlu de lucru este „Newton 1861”.

Acţiunea din „Un Village Français” este plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Serialul a fost creat de Kirvine, Philippe Triboit şi Emmanuel Daucé, şi are în centru vieţile unor oameni obişnuiţi dintr-un mic sat francez ocupat de nemţi.

Serialul, comandat de France Televisions, a fost lansat în 2009, a avut şapte sezoane şi a înregistrat cifre importante de audienţă.

În România, poate fi vizionat pe postul Epic Drama.

Cel mai recent film al lui Brian De Palma, care a mai semnat între altele „Carlito's Way” (1993), „Mission: Impossible” (1996) şi „The Black Dahlia” (2006), este thrillerul „Domino”, cu Guy Pearce în distribuţie, ce va fi lansat în mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.