Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a compus un cântec despre zâmbetul Juliei Roberts, cântăreţul fiind prieten al actriţei şi al soţului ei, directorul de imagine Danny Moder. El a cântat melodia, vineri seară, la o gală din Los Angeles, organizată de o fundaţie pentru sprijinirea cercetării bolii SIDA, la care artista a primit Premiul pentru Curaj, informează hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apariţia lui Chris Martin la această gală, organizată de fundaţia AmfAR (The Foundation for AIDS Research), a fost neaşteptată.

În melodia dedicată zâmbetului actriţei, Chris Martin spune despre acesta că ”te face să te ridici atunci când viaţa este nedreaptă” şi că ”luminează întreaga lume”.

Chris Martin a cântat, de asemenea, o variantă a melodiei lui Roy Orbison, ”Oh, Pretty Woman”. El l-a invitat pe James Corden, gazda galei, să cânte în duet melodia "Nothing Compares 2 U".

 

 

Evenimentul, la care au fost prezenţi, între alţii, Sean Penn, Kate Hudson, Goldie Hawn, Jeffrey Katzenberg şi Ryan Murphy, a strâns două milioane de dolari pentru amfAR.

Născută pe 28 octombrie 1967, Julia Roberts a hotărât să devină actriţă după ce fratele său, Eric Roberts, a cunoscut succesul în industria cinematografică. A debutat în 1988 şi, după doi ani, filmul ”Frumuşica/ Pretty Woman” i-a adus celebritatea. Au urmat comediile romantice ”My Best Friend's Wedding” (1997) şi ”Notting Hill” (1999). A refuzat rolul din comedia premiată cu Oscar ”Shakespeare in Love” (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow, însă a primit un premiu al Academiei de film americane pentru ”Erin Brockovich” (2000).

În luna aprilie, Julia Roberts a fost desemnată pentru a cincea oară ”cea mai frumoasă femeie din lume” de revista People.

Născut pe 2 martie 1977, Christopher Anthony John "Chris" Martin este un cântăreţ şi compozitor englez, cunoscut mai ales ca solist şi cofondator al trupei Coldplay.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este compusă din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care se numără şi şapte premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.