Georgia Holt, cântăreaţă, actriţă şi mama artistei Cher, a murit la vârsta de 96 de ani. Fiica sa a confirmat informaţia pe Twitter. Georgia Holt a fost internată în septembrie cu pneumonie dar cauzele decesului nu au fost precizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mama a plecat”, a scris Cher sâmbătă. 

 

Cântăreaţa în vârstă de 76 de ani a primit numeroase mesaje de susţinere din partea fanilor şi a personalităţilor precum Hilary Clinton.

Purtătoarea de cuvânt a lui Cher, Liz Rosenberg, a confirmat duminică vestea pentru The Washington Post.

În septembrie, Cher a dezvăluit pe Twitter că Georgia Holt a fost internată cu pneumonie. De atunci, cântăreaţa a fost foarte atentă să nu-şi expună mama la orice potenţială boală, mai ales în timpul pandemiei.

„Îmi pare rău că am fost plecată. Mama a fost bolnavă. Tocmai a ieşit din spital”, a scris ea atunci pe Twitter.

Georgia Holt s-a născut în Arkansas în 1926. După ce s-a mutat la Los Angeles, a obţinut roluri secundare în mai multe filme printre care „Love and Camera” de Jack Donohue sau „Artists and Models” de Frank Tashlin.

În 1950, Georgia Holt urma să o interpreteze pe Angela Phinlay în filmul „When the city sleeps”, regizat de John Huston, dar rolul îi va fi atribuit în final lui Marilyn Monroe.

Şi-a lansat albumul de debut, „Honky Tonk Woman”, în 2013, un disc pe care l-a înregistrat în anii 80. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.