Casa de vacanţă a cântăreţei Tina Turner din Elveţia ar putea fi transformată într-un muzeu. După cum a scris The Mirror, soţul artistei Erwin Bach plănuieşte să folosească această casă pentru a expune amintiri din cariera starului rock & roll.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Achiziţionată de cuplu în 2021, această proprietate este situată în satul Staefa, la mai puţin de treizeci de minute de conacul în care locuiau Tina Turner şi soţul ei, în Küsnacht, pe malul lacului Zurich.

În Statele Unite, un proiect de construire a unui memorial Tina Turner a fost lansat şi în oraşul natal al cântăreţei, Brownsville (Tennessee), unde există deja un muzeu dedicat carierei sale.

Întrebat de TMZ, primarul oraşului, Bill Rawls Jr, a anunţat că o statuie a artistei va fi ridicată în Heritage Park, lângă Carver High School, şcoală la care a învăţat Tina Turner în perioada adolescenţei.

„Atunci când Tina a urcat pe scenă, şi-a însuşit scena. Ne dorim ca această statuie să reprezinte această pasiune”, a declarat el pentru TMZ.

„Tina a fost o sursă de inspiraţie pentru lume. Ea le-a arătat oamenilor din Brownsville că, indiferent de unde începi, deţii rezultatul poveştii tale”.

Tina Turner a murit pe 25 mai, la vârsta de 83 de ani, în casa ei de lângă Zurich, Elveţia. Artista, care se lupta cu mai multe boli, a murit din cauze naturale, potrivit rapoartelor de analiză. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.