Carrie Symonds, care s-a căsătorit cu prim-ministrul britanic Boris Johnson weekendul trecut, la Londra, a purtat o rochie închiriată de la un magazin online, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Symonds a preferat să închirieze pentru câteva zile rochia vintage de pe My Wardrobe HQ decât să împrumute una de la o rudă sau să facă o comandă.

Ziarul britanic scrie că, teoretic, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca o persoană care cheltuie zeci de mii de lire sterline pe redecorarea unei locuinţe temporare - referire la apartamentul din Downing Street al cuplului - să fie econoamă. „Carrie a închiriat mereu de la noi”, a spus Sacha Newall, fondatoarea My Wardrobe HQ, care nu a ştiut că această rochie avea să fie purtată la ceremonia de la Catedrala Westminster la care au participat câteva persoane. „Având în vedere că este un client permanent, nimic nu semnala ca fiind neobişnuit la această comandă”, a adăugat ea.

Rochia din tul brodată, realizată de designerul grec Christos Costarellos, a costat-o pe Symonds, acum Johnson, 45 de lire sterline. Preţul ei ar fi fost de 2.870 de lire sterline, cu aproximativ 1.500 de lire sterline mai mult decât era în 2019, în Marea Britanie, preţul mediu al unei rochii de mireasă.

Închirierea de haine şi accesorii a devenit tot mai populară în ultimii ani, având în vedere că anual, în Regat, sunt aruncate haine uzate în valoare de aproximativ 140 de milioane de lire sterline, potrivit organizaţiei caritabile Wrap.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.