Filmul SF „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, a ocupat, pentru al treilea weekend consecutiv, primul loc în box office-ul românesc, iar thrillerul „Noi/ Us” al lui Jordan Peele a fost singurul debut şi s-a clasat pe poziţia a patra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Anna Boden şi Ryan Fleck, din distribuţia căruia mai fac parte Samuel L. Jackson, Jude Law şi Annette Bening, a generat încasări de 622.148 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Comedia „Faci sau Taci", regizată de Iura Luncaşu, s-a menţinut pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 316.001 leu şi 15.094 de spectatori. Acţiunea filmului este centrată pe operaţiunea pusă la cale de Poliţia Română, cu autorităţile spaniole, pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider.

Şi animaţia „Corgi, Căţeii Reginei/ The Queen's Corgi", regizată de Ben Stassen, şi-a menţinut poziţia, a treia, cu 14.872 de spectatori şi încasări de 286.627 de lei, în al doilea weekend de la premieră.

Thrillerul „Noi/ Us”, al doilea lungmetraj scris şi regizat de Jordan Peele, premiat cu Oscar pentru povestea originală a filmului „Get Out”, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 273.228 de lei şi 13.500 de spectatori.

Comedia „Ce-şi doresc bărbaţii/ What Men Want”, cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în distribuţie, a coborât un loc, până pe cinci, după ce - în al patrulea weekend de la premieră - a fost vizionat de 9.258 de spectatori şi a generat încasări de 201.023 de lei.

Thrillerul „Ucide-i cu sânge rece/ Cold Pursuit”, cu Liam Neeson în rol principal, s-a clasat pe şase, în coborâre un loc. În al cincilea weekend de la premieră, lungmetrajul a fost vizionat de 4.096 de spectatori şi a generat încasări de 91.718 lei.

Animaţia „Cum să-ţi dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World” s-a menţinut pe locul al şaptelea, după ce, în al optulea weekend de la premieră, a fost vizionată de 4.209 spectatori şi a generat încasări de 86.014 lei.

Lungmetrajul SF „Alita: Îngerul războinic/ Alita Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, şi-a menţinut, de asemenea, locul, al optulea. În al şaselea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 84.603 lei şi a fost vizionat de 3.533 de spectatori.

Pe locul al nouălea s-a clasat comedia franceză „Cu ce ţi-am mai greşit noi, Doamne? Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?”, regizată de Philippe de Chauveron, în coborâre trei locuri. În al doilea weekend, filmul a generat încasări de 71.3013 lei şi a fost vizionat de 3.331 de spectatori.

Comedia „Oh, Ramona!”, de Cristina Iacob, a mai coborât un loc în clasament, până pe zece. În al şaselea weekend, filmul a fost vizionat de 2.651 de spectatori şi a generat încasări de 65.174 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.