Cântăreţul galez Tom Jones, în vârstă de 78 de ani, a fost spitalizat cu o infecţie bacteriană, forţându-l să anuleze spectacole programate în Marea Britanie, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jones, ale cărui melodii de succes includ "It’s Not Unusual" şi "Delilah", cere scuze fanilor pe Twitter.

"Sir Tom Jones are o infecţie bacteriană de care este tratat în spital. Starea sa este bine controlată şi sperăm la o recuperare rapidă", se arată într-un comunicat. "Îi pare foarte rău şi este dezamăgit că nu poate cânta în această seară". 

Cântăreţul a afirmat că plănuia să continue turneul prin Marea Britanie în august. 

În septembrie anul trecut, Jones, care este şi jurat în emisiunea de la ITV "The Voice UK", a amânat din motive medicale un turneu de cinci zile în Statele Unite înainte ca acesta să înceapă, mai târziu el precizând că a fost supus unei operaţii la şold.

Tom Jones, născut pe 7 iunie 1940, este un cântăreţ galez, devenit celebru la mijlocul anilor 1960, cu un stil muzical ce include influenţe din numeroase stiluri, precum pop, rock, R&B, country, dance, soul şi gospel. Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără single-uri precum "It's Not Unusual", "What's New Pussycat", "Delilah", "Green, Green Grass of Home", "She's a Lady", "Kiss" şi "Sex Bomb". Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.