Cântăreţul portorican de reggaeton Ozuna va juca alături de Vin Diesel în „Fast & Furious 9”, programat să fie lansat în 2020, şi se află în discuţii pentru a realiza coloana sonoră a filmului, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Justin Lin, care a regizat „Fast & Furious 6”, a revenit în aceeaşi postură. Dan Casey a scris scenariul după o poveste a lui Lin şi Alfred Botello. 

 Pentru Ozuna, aceasta va fi a doua apariţie într-un lungmetraj, după „Que Leon”. El urmează să joace şi în continuarea acestuia, „Los Leones”, care se află în prezent în preproducţie. 

În plus, în noiembrie, Ozuna va lansa al treilea album, „Nibiru”, care va fi urmat de un turneu internaţional. 

Anul acesta, Ozuna a câştigat două premii Latin American Music, ceremonie la care a primit ouă nominalizări. El este nominalizat şi la premiile Latin Grammy 2019, pentru single-ul „Baila Baila Baila”, pe care l-a scris împreună cu Vicente Saavedra. În 2018, Ozuna a câştigat 11 premii Billboard Latin Music, stabilind un record. 

Producţia Universal Pictures este programată să fie lansată pe 22 mai 2020.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.