Cântăreaţa rap Cardi B a obţinut primul său rol principal într-un lungmetraj, în producţia „Assisted Living” pregătită de Paramount.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Assisted Living” este descris drept „o comedie zgomotoasă” în stilul clasicelor „Tootsie”, „Sister Act” şi „Mrs. Doubtfire”, potrivit Variety. În centrul filmului se află Amber (Cardi B), care face mici escrocherii şi este copleşită de eşecul unui jaf. Ascunzându-se de poliţie şi de fosta ei echipă, ea se deghizează într-o bătrână şi se adăposteşte într-un azil.

Paramount a câştigat drepturile pentru „Assisted Living” într-o licitaţie care a avut loc în primăvara lui 2019.

Filmul este bazat pe scenariul original al lui Kay Oyegun, care a lucrat şi pentru serialul „This Is Us”.

Cardi B, recompensată cu un trofeu Grammy, cunoscută pentru piese ca „Bodak Yellow”, „I Like It” şi „WAP”, a debutat în lungmetraj cu un rol secundar în „Hustlers” (2019), alături de Jennifer Lopez, Constance Wu şi Keke Palmer. Ea a primit un rol şi în „F9”, următorul film din franciza „Fast & Furious” a Universal.

În perioada 2015 - 2017, ea a fost protagonista reality-show-ului „Love and Hip-Hop” de la VH1. Primul ei album, „Invasion of Privacy” a fost lansat în 2018 şi a fost triplu certificat cu platină.

Cardi B, pe numele real Belcalis Marlenis Almánzar, a fost şi jurat în competiţia muzicală „Rhythm + Flow” a Netflix, pentru care ea a fost şi producător executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.