Cântăreaţa Pink, în vârstă de 37 de ani, a anunţat pe Twitter că este însărcinată din nou şi a publicat o fotografie în care apare alături de fata ei, în vârstă de cinci ani, Willow Sage, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea şi-a surprins fanii publicând o fotografie în care este alături de fiica ei, îmbrăcate la fel, cu rochii albe, înflorate, şi pălării. Pink a scris pe Twitter, "Surpriză!". Pink este căsătorită cu Carey Hart, motociclist sportiv. 

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, este cântăreaţă şi compozitoare americană, născută pe 8 septembrie 1979, în Philadelphia. Şi-a început cariera în anul 1995 şi a debutat cu albumul ”Can't Take Me Home”, în 2000.

A lansat, până în prezent, şase albume solo de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii în lume. Pink deţine, între altele, trei premii Grammy şi două trofee World Music. Artista a concertat la Bucureşti în 2007, în cadrul B'Estival.

Cel mai recent album Pink, ”The Truth About Love”, a apărut în 2012, însă artista americană a înregistrat un material discografic, ”Rose Ave”, în 2014, alături de Dallas Green of City and Colour, sub numele You And Me. 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.