Cântăreaţa Demi Lovato a fost spitalizată, marţi, la Los Angeles din cauza unei posibile supradoze de heroină, starea ei fiind stabilă, potrivit informaţiilor apărute în presa americană, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O purtătoare de cuvânt a unităţii de pompieri din Los Angeles a confirmat pentru AFP că a răspuns unui apel de urgenţă pentru a transporta o femeie de 25 de ani de la adresa care coincide cu cea a artistei la spital, însă a refuzat să identifice persoana. 

Site-ul dedicat celebrităţilor TMZ a publicat înregistrarea apelului în care paramedicii spun că Lovato este inconştientă şi o tratează cu Narcan, un spray nazal care se foloseşte în cazul intoxicaţiei cu droguri. 

Revista People a citat surse apropiate lui Lovato care spun că artista era în stare stabilă şi că, supradoza nu era de heroină aşa cum a relatat iniţial TMZ. 

Un fost copil vedetă al Disney, Lovato s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri mai mulţi ani. Într-un documentar din 2012, "Demi Lovato: Stay Strong" se arată cum obişnuia să prizeze cocaină de mai multe ori pe zi dar a găsit calea de a merge la dezintoxicare şi de a se întoarce la o carieră de succes. 

În urmă cu o lună, ea a lansat cântecul "Sober", în care le cere părinţilor iertare.  

Născută pe 20 august 1992, Demetria Devonne „Demi” Lovato este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă americană. Ea a debutat în serialul „Barney & Friends”, dar a devenit cunoscută pentru interpretarea rolului Mitchie Torres în filmele „Camp Rock” şi „Camp Rock 2: The Final Jam” (2010). Ea s-a remarcat şi în serialul „Sonny şi steluţa ei norocoasă/ Sonny with a Chance”.

În industria muzicală, Demi Lovato a debutat în 2008, cu albumul „Don't Forget”. Ea a mai lansat albumele: „Here We Go Again” (2009), „Unbroken” (2011), „Demi” (2013), „Confident” (2015) şi „Tell Me You Love Me” (2017).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.