Cântăreaţa de origine olandeză Caro Emerald va concerta pe 28 februarie 2018 la Sala Palatului din Bucureşti, iar biletele care au preţuri cuprinse între 85 şi 248 de lei vor fi puse în vânzare vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Caro Emerald, pe numele său real Caroline Esmeralda van der Leeuw, a debutat în 2009 cu piesa “Back it Up”, inclusă pe albumul ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, inspirat din muzica anilor ‘40 - ‘50.

Albumul a fost vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită cu un Edison Award, una dintre cele mai importante distincţii din lume, oferită din 1960 artiştilor care au rezultate remarcabile.

Cel de-al doilea disc, ”The Shocking Miss Emerald”, a fost lansat în 2013 şi a intrat direct pe prima poziţie în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte şi prezenţe în cadrul mai multor festivaluri din Europa. 

În primăvara acestui an, a fost lansat EP-ul ”Emerald Island” care dă numele turneului ce va include şi concertul programat pentru Bucureşti. Aceasta nu va fi prima vizită a artistei în România, Caro Emerald fiind unul dintre headlinerii ediţiei 2012 a festivalului B’Eestfest.

Biletele pentru concertul din 28 februarie 2018 vor fi puse în vânzare vineri, pe eventim.ro şi in magazinele partenere, informează organizatorii. Ele sunt disponibile la mai multe categorii de preţ: 85,5 lei, 130,5 lei, 166,5 lei, 202,5 lei şi 247,5 lei, la care se adăugă comisioane de vânzare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.