Cântăreaţa Camila Cabello, al cărei album de debut a fost certificat cu platină şi a primit mai multe premii, va juca rolul principal în „Cenuşăreasa/ Cinderella”, adaptare regizată de Kay Cannon pentru Sony Pictures după o idee a lui James Corden.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cabello va şi implicată şi în compunerea muzicii pentru acest proiect, care a pornit de la o idee originală a lui James Corden.

Filmul va fi produs de Corden şi Leo Pearlman.

Noua variantă a poveştii „Cenuşăreasa” va fi mult mai muzicală decât versiunea originală.

Cele mai cunoscute versiuni sunt filmul animat lansat de Disney în 1950 şi remake-urile din 1997, cu Brandy şi Whitney Houston, şi cel din 2015, cu Lily James. 

Cântăreaţa de origine cubaneză, care a făcut parte din grupul Fifth Harmony înainte de a îşi începe cariera solo, a devenit celebră la nivel mondial cu piesa „Havana” şi albumul „Camila” (2018), care a debutat pe primul loc în 110 topuri diferite ale iTunes.

Kay Cannon a fost nominalizată la Emmy pentru scenariul „30 Rock” şi a mai semnat comediile „Pitch Perfect”. Debutul regizoral şi l-a făcut cu „Blockers”, comedie în care au jucat Kathryn Newton, Leslie Mann, Ike Barinholtz şi John Cena.

James Corden este gazda „The Late Late Show” de la CBS. El a jucat în „Ocean’s Eight” şi face parte din distribuţia filmului „Cats”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.