Bulevardul Champs-Élysées din Paris se va transforma duminică în cinematograf în aer liber: 1.700 de spectatori, aleşi prin tragere la sorţi, vor putea asista la proiecţia filmului "Vizitatorii/ Les Visiteurs", potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Duminică 1 iulie, la ora 20.00, Primăria din Paris, CNC, Häagen-Dazs şi Gaumont îi vor invita pe fericiţii câştigători prin tragere la sorţi să trăiească o experienţă de cinema extraordinară pe bulevardul Champs-Élysées", anunţă Primăria Parisului pe site. 

Parizienii au ales filmul "Les Visiteurs", lansat pe ecrane acum 25 de ani şi realizat de Jean-Marie Poiré, cu Jean Reno, Christian Clavier în detrimentul lungmetrajului "La Folie des Grandeurs", de Gérard Oury, şi "La Gloire de mon Père", de Yves Robert, în cadrul unui vot organizat pe site-ul Primăriei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.