Grupul k-pop BTS, cântăreaţa rap Doja Cat şi interpretul reggaeton J Balvin vor cânta la gala MTV Video Music Awards care va avea loc pe 30 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul acestui show, care va fi transmis live de la New York, BTS va interpreta pentru prima dată single-ul în limba engleză „Dynamite”, care va fi lansat pe 21 august.

Anul trecut, grupul sud-coreean a fost desemnat câştigător al noii categorii „Best K-pop” cu „Boy With Luv”. Cel mai nou single al BTS, „ON”, este acum nominalizat la trei categorii - „Best Choreography”, „Best pop video” şi „Best K-pop”.

MTV a mai anunţat că pe scenă vor cânta Doja Cat şi J Balvin. Cântăreaţa a primit trei selecţii la gala de anul acesta, pentru „Say So”, iar J Balvin, patru, toate reprezentând colaborări. Alţi artişti care vor susţine scurte recitaluri urmează să fie anunţaţi.

Ariana Grande şi Lady Gaga a obţinut cele mai multe nominalizări la MTV VMA, câte nouă, urmate de Billie Eilish şi The Weeknd, cu câte şase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.