Muzicianul american Bruce Springsteen şi-a făcut apariţia, duminică seară, în Asbury Park, pentru a-l include pe Steve Van Zandt, actor, producător şi membru al trupei E Street în New Jersey Hall of Fame.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe scena teatrului Paramount, Springsteen a spus că „rock and roll-ul l-a ales pe Van Zandt... O privire către Steve şi am ştiut că am băut amândoi acelaşi Kool-Aid (băutură răcoritoare, n.r.)”.

„Steve este unul dintre cele mai mari suflete din lumea muzicală. Este sufletul creator al unei babushka masculine - un om care, nu spre deosebire de Hugh Hefner, a reuşit să îşi petreacă toată viaţa în pijamale”, a continuat Springteen.

Van Zandt era deja membru al New Jersey Hall of Fame ca membru al E Street Band, din 2008. Duminică seară, el a fost recunoscut ca artist solo, inclusiv pentru eforturile sale activiste din 1985, când a lansat proiectul „Sun City”.

La rândul său, Van Zandt a spus: „Am fost norocoşi să creştem la acel moment. Am făcut multe lucruri bune împreună şi vor mai veni... Ce este cel mai important este că el e singura persoană pe care am întâlnit-o pentru care rock and roll-ul este totul. Nu un loc de muncă, nu o convenţie, nu o cale de a face avere sau a deveni faimos”.

„Cu Bruce şi E Street Band am realizat imposibilul: am făcut ca New Jersey să fie la modă”, a mai spus el.

Steve Van Zandt, care este cunoscut şi din rolul Silvio pe care l-a jucat în serialul „Sopranos”, a cântat pe scena galei împreună cu trupa lui piesa „Soulfire”, cea care dă titlul celui mai recent album solo, şi, împreună cu Springsteen, „I Don’t Want to Go Home”.

Gala a fost prezentată de actriţa Whoopi Goldberg, iar printre cei care au fost incluşi s-au numărat Debbie Hary, solista grupului Blondie, The Four Seasons şi Frankie Valli, Gloria Gaynor, scriitorul Harlan Coben şi astronautul Buzz Aldrin.

Meryl Streep urma să fie inclusă în New Jersey Hall of Fame, însă ea nu a putut participa la eveniment din cauza programului de filmări pentru „Big Little Lies”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.