Actorul Bradley Cooper va regiza un film despre compozitorul Leonard Bernstein în care va juca rolul principal, iar lungmetrajul va fi produs de Paramount şi compania Amblin a lui Steven Spielberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat în postproducţie cu lungmetrajul „A Star Is Born”, debutul său în regie, Cooper a semnat deja un alt contract - de a realiza un film biografic despre cel care a compus, între altele, muzica pentru „West Side Story” şi „On the Waterfront”, scrie The Hollywood Reporter.

Actorul va scrie scenariul împreună cu Josh Singer, care a lucrat şi la „The Post” al lui Spielberg, dar va fi şi producător, împreună cu Fred Berner, Amy Durning, Kristie Macosko Krieger, Martin Scorsese şi Spielberg.

Informaţiile despre acest proiect au fost dezvăluite la puţin timp după ce un altul care îl va avea în centru pe Bernstein a fost anunţat. Actorul Jake Gyllenhaal îl va juca pe compozitor în „The American”, ce va fi regizat de Cary Fukunaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.