Actorul american Brad Pitt a respins acuzaţiile Angelinei Jolie cu privire la faptul că nu ar fi plătit sume considerabile pentru întreţinerea copiilor de la separare, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii săi legali au declarat miercuri, în instanţă, în procesul de divorţ, că starul a plătit peste 1,3 milioane de dolari (1 milion de lire sterline) şi a împrumutat-o pe Jolie cu 8 milioane de dolari pentru a o ajuta să cumpere o casă. 

Marţi, avocatul lui Jolie a afirmat că Brad Pitt nu a plătit "nicio sumă semnificativă pentru întreţinerea copiilor" de când ea a intentat divorţul în 2016. 

Cuplul a fost împreună din 2005, dar căsătoriţi doar din 2014. 

În documente, avocaţii lui Pitt mai spun că afirmaţiile Angelinei Jolie privind întreţinerea copiilor au fost "un efort de a manipula apariţiile în presă". 

Reprezentanţii actriţei nu au oferit un răspuns. 

"Pitt are obligaţia legală de a plăti pensie alimentară. Până în prezent, nu a plătit nicio sumă semnificativă de la separare", a spus marţi avocatul lui Jolie. 

Divorţul, care invocă diferenţe ireconciliabile, a declanşat o luptă pentru custodia copiilor timp în care Pitt a fost anchetat şi achitat pentru abuz asupra minorilor. Aranjamentele în privinţa custodiei nu au fost încă puse la punct.

Actorul a declarat într-un interviu, anul trecut, că a renunţat la alcool, a urmat terapie şi că el şi Jolie au decis să renunţe la "ura vitriolică" şi să îşi rezolve problemele împreună. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.