Actorul Brad Pitt a împărţit cutii cu alimente familiilor nevoiaşe din Los Angeles de cel puţin 30 de ori în ultimele cinci luni, fiind descris de liderul comunităţii Watts (Los Angeles) drept „un bun samaritean”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DeAnthony Langston a spus despre Pitt că „nu se comportă ca un star de Hollywood, ci e mai mult un bun samaritean” şi că a sprijinit mult comunitatea în timpul pandemiei, citează Daily Mail.

Cel mai recent, a organizat o acţiune de acest fel vinerea trecută, când a petrecut câteva ore distribuind cutii cu fructe, legume, lapte şi sucuri.

Actorul în vârstă de 56 de ani a fost fotografiat descărcând cutiile dintr-un camion pe care l-a adus şi a stat de vorbă cu oamenii aşezaţi la coadă să primească ajutoarele.

Într-una dintre acţiunile organizate vara aceasta, el a colaborat cu Flea, basistul trupei Red Hot Chili Peppers.

În luna iulie, ei au ajuns în Watts cu alimente. Actorul a refuzat să dea un interviu Fox 11, însă Flea a spus: „Comunitatea îmi oferă multe. Îmi place să fac parte din ea, să construiesc punţi, îmi place să îmi fac prieteni”.

DeAnthony Langston a declarat că Pitt i-ar fi spus: „Ne puteţi folosi acum pentru că vina albilor este la cele mai înalte cote”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.