"The Expendables 4", un thriller de acţiune cu Sylvester Stallone şi Jason Statham în rolurile principale, a debutat pe locul doi în box office-ul nord-american, înregistrând încasări de 8,3 milioane de dolari, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a ajuns pe locul al doilea, în urma filmului "The Nun II", care a strâns 8,4 milioane de dolari în al treilea weekend. Vânzările de bilete din acest weekend au dus la cele mai slabe încasări din acest an, deoarece niciun film nu a reuşit să depăşească 10 milioane de dolari.

La începutul weekendului, se aştepta ca această continuare a filmului "The Expendables", produs de Lionsgate şi Millenium, să obţină 15 milioane de dolari în 3.400 de cinematografe nord-americane. Fără recenzii încurajatoare sau aprecieri din partea publicului, cifrele din weekendul de deschidere nu au fost nici pe departe apropiate de filmele precedente din serie, "Expendables 3" din 2014, cu 15,8 milioane de dolari, de continuarea din 2012, cu 28,5 milioane de dolari, şi de originalul "Expendables" din 2010, cu 34,8 milioane de dolari.

Continuarea „The Nun II” s-a apropiat de 70 de milioane de dolari la box office-ul naţional şi de 204 milioane de dolari în întreaga lume. Producţia a costat 38 de milioane de dolari şi va fi profitabilă pentru finanţatorii săi, Warner Bros. şi New Line.

"A Haunting in Venice" s-a clasat pe locul al treilea cu 6,3 milioane de dolari din 3.305 de săli în al doilea weekend de la lansare. Până în prezent, filmul Disney şi 20th Century a avut încasări de 25,4 milioane de dolari în America de Nord şi de 71,6 milioane de dolari la nivel global.

Pe locul patru, "The Equalizer 3", cu Denzel Washington, a adăugat 4,7 milioane de dolari în al patrulea weekend de la lansare. Acest lucru îi aduce încasări la nivel intern la 81,26 milioane de dolari, la mică distanţă de "The Equalizer" (101 milioane de dolari) şi "The Equalizer 2" (102 milioane de dolari). La box office-ul internaţional, cel de-al treilea "Equalizer" a generat 67,4 milioane de dolari, ceea ce a dus la venituri de 148,66 milioane de dolari la nivel mondial.

Superproducţia "Barbie", de Greta Gerwig, a completat clasamentul încasărilor cu 3,2 milioane de dolari, rămânând în top cinci pentru al zecelea weekend consecutiv. Filmul Warner Bros. a obţinut 630 de milioane de dolari în box office-ul intern şi 1,427 de miliarde de dolari la nivel mondial.

Cealaltă lansare nouă din acest weekend, thrillerul cu buget redus "It Lives Inside", produs de Neon, a debutat pe locul al şaptelea, cu 2,6 milioane de dolari din 2.005 săli. Nu este un rezultat grozav pentru un film care a rulat în peste 2.000 de săli, dar, din fericire pentru distribuitorul său, filmul nu a fost atât de scump de realizat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.