Drama horror „A Quiet Place”, de John Krasinski, a revenit pe primul locîn box office-ul nord-american, unde actriţa Amy Schumer a debutat cu în top 3 cu filmul „I Feel Pretty”, pe care l-a şi produs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul „A Quiet Place”, de John Krasinski, care joacă alături de soţia lui, Emily Blunt, a generat, în al treilea weekend de la premieră, 22 de milioane de dolari, revenind astfel pe primul loc în clasament, după ce „Rampage”, cu Dwayne Johnson, a încasat 21 de milioane de dolari în al doilea weekend, coborând pe locul secund.

Comedia „I Feel Pretty”, cu Amy Schumer în rol principal şi producător, a debutat pe poziţia a treia în clasamentul american, după ce a generat încasări de 16,2 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

O altă comedie, „Super Troopers 2”, a debutat pe locul al patrulea în box office, cu încasări de 14,7 milioane de dolari. Un al treilea debut în top 10 este thrillerul „Traffik” - pe locul al nouălea, cu încasări de 3,8 milioane de dolari.

Thrillerul horror „Truth or Dare”, regizat de Jeff Wadlow, a coborât două poziţii, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 7,9 milioane de dolari.

Tot două poziţii a coborât şi filmul SF al lui Steven Spielberg. „Ready Player One” a ocupat a şasea poziţie, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,5 milioane de dolari. La nivel global, filmul a încasat 521,5 milioane de dolari.

Comedia „Blockers” a pierdut două locuri, ajungând, după al treilea weekend de la premieră, pe poziţia a şaptea, după ce a generat încasări de 6,9 milioane de dolari.

După al zecelea weekend de la premieră, „Black Panther” a ocupat locul al optulea, în coborţre două poziţii, după ce a generat încasări de 4,6 milioane de dolari. Lungmetrajul lui Ryan Coogler a generat, la nivel global, 1,32 miliarde de dolari.

Locul al zecelea în box office-ul nord-american de weekend a fost ocupat de „Isle of Dogs”, regizat de Wes Anderson, în coborâre trei poziţii. Lungmetrajul a generat, în al cincilea weekend de la premieră, 3,4 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.