Actorul Bob Odenkirk, starul serialului „Better Call Saul”, este stabil după un incident de natură cardiacă suferit marţi pe platourile de filmare din New Mexico, au transmis reprezentanţii lui, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri după-amiază, echipa lui Odenkirk a emis un comunicat.

„Putem confirma că Bob este în stare stabilă după ce a suferit un incident de natură cardiacă. El şi familia lui vor să îşi exprime recunoştinţa pentru medicii şi asistenţii incredibili care au grijă de el, precum şi echipa şi producătorii care i-au stat alături. Familia Odenkirk vrea să mulţumească tuturor pentru urările de bine şi solicită ca intimitatea să îi fie respectată în aceste momente în care Bob se recuperează”.

Odenkirk filma pentru al şaselea şi ultimul sezon al serialului, producţie AMC, care este un spin-off al „Breaking Bad”.

Actorului în vârstă de 58 de ani i s-a făcut rău marţi pe platourile din New Mexico, iar echipa a chemat ambulanţa. 

Odenkirk joacă rolul Saul Goodman în „Breaking Bad” şi „Better Call Saul”. Pentru interpretarea din spin-off, el a primit patru nominalizări la Globurile de Aur şi tot atâtea la Emmy, pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă.

Ultimul sezon „Better Call Saul”, cu 13 episoade, este aşteptat să aibă premiera la începutul anului 2022.

Bob Odenkirk şi-a început cariera ca scenarist pentru emisiunea „Saturday Night Live”, la finalul anilor 1980. A lucrat, ulterior, ca actor şi scenarist pentru „Ben Stiller Show”, unde l-a întâlnit pe David Cross, care i-a devenit partener de scenă. Ei au creat „Mr. Show With Bob and David”, care a avut patru sezoane difuzate de HBO din 1995 până în 1998. Actor, scenarist şi producător prolific, Odenkirk a jucat recent în filmul de acţiune „Nobody”, care a primit critici favorabile şi a debutat pe primul loc în box office în luna martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.