Producţia „Black Panther: Wakanda for ever”, continuarea filmul de succes Marvel, a fost suspendată pentru a-i permite actriţei Letitia Wright să se recupereze după ce s-a rănit la filmări în vară, potrivit mass-media de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa din „Black Panther”, filmul din celebra franciză americană lansat în 2018 şi devenit cult pentru că a adus pe ecran pentru prima dată un supererou de culoare, s-a rănit în timpul unei cascadorii la Boston, în august. 

Această rană, prezentată drept minoră, nu ar trebui să întârzie calendarul producţiei, a precizat atunci Variety şi Hollywood Insider. Data de lansare a filmului, regizat de Ryan Coogler, este fixată deocamdată pentru 11 noiembrie 2022.

"Letitia este în convalescenţă la Londra din septembrie, ca urmare a rănilor provocate pe platoul de filmare de la Black Panther 2 şi este nerăbdătoare să se întoarcă la muncă la începutul anului 2022”, au indicat reprezentanţii actriţei într-un comunicat. 

Personajul interpretat de actriţă ar trebui să aibă un rol mai important în continuarea „Black Panther”, după decesul de anul trecut al actorului Chadwick Boseman, care interpreta rolul titular în film. 

Nominalizat la şapte categorii ale premiilor Oscar, dintre care pentru „cel mai bun film”, în 2019, „Black Panther” a acumulat venituri de 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.