Albumul „Rearview Town” este al patrulea consecutiv al cântăreţului country Jason Aldean care debutează pe primul loc în topul Billboard 200 şi primul material de studio de gen care ocupă acest loc în 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat pe 13 aprilie, „Rearview Town” a fost vândut în 183.000 de unităţi, potrivit Nielsen Music. În plus, el este si cel mai bine vândut album country în decurs de o săptămână, anul acesta.

El urmează albumelor „They Don’t Know” (2016), „Old Boots, New Dirt” (2014) şi „Night Train” (2012) ale artistului country. „Rearview Town” este al şaptelea disc al cântăreţului care ajunge în top 10.

Pe locul al doilea în clasamentul american al albumelor a coborât „Invasion of Privacy” al lui Cardi B. În a doua săptămână de la lansare, el a fost vândut în 129.000 de unităţi.

Trupa rock Breaking Benjamnin a debutat cu „Ember” pe locul al treilea în top, cu 88.000 de unităţi vândute. Acesta este al patrulea disc al formaţiei care ajunge în top 10 al Billboard 200.

Coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman în rol principal, s-a menţinut pe locul al patrulea, cu 77.000 de unităţi vândute.

Cântăreţul şi compozitorul John Prine a intrat în top cu „The Tree of Forgiveness” pe locul al cincilea, după ce albumul a fost vândut în 54.000 de unităţi.

„My Dear Melancholy” al lui The Weeknd a coborât trei poziţii, până pe şase, după ce a fost vândut - în a treia săptămână - în 44.000 de unităţi. Albumul „?” al rapperului XXXTentacion a coborât două locuri, până pe şapte, cu 40.000 de unităţi vândute, la fel şi „Culture II” al grupului rap Migos, aflat pe opt, cu 36.000 de unităţi vândute.

Coloana sonoră „Black Panther: The Album” a ocupat locul al nouălea, în coborâre două poziţii, după ce a fost vândut - în a zecea săptămână - în 34.000 de unităţi.

Grupul vocal Pentatonix a ocupat locul al zecelea, cu albumul de coveruri „PTX Presents: Top Pop, Vol. 1”, care a fost vândut în prima săptămână de la lansare în 34.000 de unităţi.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.