Actorii Benedict Cumberbatch şi Elisabeth Moss vor juca în adaptarea romanului „The Power of the Dog” al lui Thomas Savage regizată de Jane Campion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campion va regiza un scenariu pe care ea l-a adaptat, iar filmul va intra în preproducţie la finalul acestui an.

„«The Power of the Dog» este un roman nemaipomenit care merită o viaţă pe marele ecran. Nu m-am putut opri din a mă gândit la poveste. M-a bântuit. Tema masculinităţii, nostalgia şi trădarea sunt un amestec ameţitor”, a spus regizoarea, citată de Variety. „Rareori găseşti o poveste în care temele, acţiunea şi personajele construiesc tensiunea pe măsură ce se dezvăluie unele pe altele şi finalul este satisfăcător şi neaşteptat. Va fi pentru prima dată când lucrez cu un personaj principal masculin, ceea ce este foarte interesant. Phil este un personaj carismatic şi complex care îi declară război noii soţii a fratelui lui şi fiului ei adolescent”.

Proiectul producţiei See-Saw Films, Big Shell Films/Max Films şi Brighstar va fi prezentat la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

Cumberbatch a apărut recent în „Avengers: Infinity War” şi „Avengers: Endgame”, şi-a împrumuta vocea personajului Grinch şi a jucat în serialele „Brexit” (HBO) şi „Good Omens” (Amazon). El a încheiat de curând filmările pentru „1917” al lui Sam Mendes şi va face parte din distribuţia continuării „Doctor Strange”.

Moss poate fi văzută în thrillerul „Us” al lui Jordan Peele, lansat în martie 2019, a jucat în dramele „Her Smell” şi „The Kitchen”, care vor fi lansate anul acesta. În plus, ea va reveni în al treilea sezon al serialului „The Handmaid’s Tale”, care va avea premiera în vară, şi va juca în reboot-ul „The Invisible Man”.

Campion a fost premiată cu Oscar pentru scenariul filmului „The Piano” (1993), pe care l-a şi regizat. Este prima şi singura femeie regizor de până acum premiată la Cannes cu Palme d’Or. Trofeul i-a fost acordat tot pentru „The Piano”, iar în 2013 a primit Carosse d’Or. Miniseria ei „Top of the Lake” a primit, în acelaşi an, premiul Emmy pentru imagine şi un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă - Elizabeth Moss. 

Jane Campion a creat, scris şi regizat continuarea, serialul „Top of the Lake: China Girl”, care a fost inclus în selecţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.