Ben Affleck va regiza şi va interpreta rolul principal în ecranizarea romanului „The Ghost Army of World War II” scris de Rick Beyer şi Elizabeth Sayles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Universal Pictures va avea la bază şi documentarul „Ghost Army” (2013), regizat de Rick Beyer.

Proiectul este încă în dezvoltare, Affleck urmând să modifice scenariul scris de Nic Pizzolatto („True Detective”), care a avut o primă versiune semnată de Henry Gayden („Shazam!”).

Filmul spune povestea adevărată a unei divizii de recruţi de la şcoli de artă, agenţii de publicitate şi alte industrii creative care i-au păcălit pe nazişti că armata americană este mai numeroasă decât în realitate. Cartea urmăreşte mai mulţi soldaţi, între care creatorul de modă Bill Blass, pictorul Ellsworth Kelly, ilustratorul Arthur Singer şi fotograful Art Kane, care au o misiune secretă. 

Affleck - premiat cu două Oscaruri, pentru scenariul „Good Will Hunting” (1997) şi filmul „Argo” (2012) - va fi şi producător, prin Pearl Street Films, împreună cu Andrew Lazar („American Sniper”, „Get Smart”), prin Mad Chance Productions. 

Cel mai recent film cu Ben Affleck este „Triple Frontier”, lansat de Netflix în martie, iar actorul a mai jucat în „Torrance” (Warner Bros.) şi „The Last Thing He Wanted” (Netflix), care urmează să fie lansate anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.