Barbra Streisand şi Kris Kristofferson, care au format un cuplu în filmul „A Star is Born” din 1976, au cântat împreună în cadrul concertului susţinut duminică seară de vedeta americană în Hyde Park din Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au interpretat „Lost Inside of You”, piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului.

După ce a cântat „Evergreen”, piesă compusă de cu Paul Williams pentru acelaşi lungmetraj, artista l-a introdus în scenă pe „unul dintre preferaţii” ei, pentru „Lost Inside of You”.

Piesa a fost scrisă de Streisand cu Leon Russell. Abia în 2012, cântăreaţa a reintrodus cântecul în setlistul concertelor ei, după o pauză de câţiva zeci de ani, scrie Variety. 

Lionel Richie a fost un alt invitat al Barbrei Streisand, cu care a cântat „The Way We Were”, pe care au înregistrat-o împreună în 2014, pe albumul „Partners”.

La Londra, Barbra Streisand a cântat în faţa a 65.000 de persoane, concertul fiind sold-out. Acesta a fost cea mai numeros public al ei de la evenimentul din 1968, din Central Park, unde au fost prezenţi 150.000 de oameni.

Kristofferson a susţinut şi el un recital, pe lângă Streisand şi Brian Ferry. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.