Un bărbat care a agresat violent un angajat al cântăreţei americane Lady Gaga pentru a răpi câinii vedetei a fost condamnat luni la 21 de ani de închisoare, la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

James Howard Jackson, 20 de ani, a pledat vinovat de tentativă de omor, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer în timp ce îi plimba pe cei trei buldogi francezi ai cântăreţei la Hollywood, în februarie 2021, potrivit AFP. 

"Un acord de recunoaştere a vinovăţiei îl face responsabil pe James Howard Jackson de comiterea unui act violent şi fără inimă şi face dreptate victimelor noastre", se arată într-un comunicat al procurorului districtual.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat doi bărbaţi care coborau dintr-o maşină în apropierea angajatului cântăreţei, înainte de a-l împuşca în piept. 

Indivizii au răpit apoi doi dintre câini, Koji şi Gustav, fugind şi lăsându-l pe Ryan Fischer la pământ, sângerând. Al treilea câine, MIss Asia, a fugit, dar apoi s-a întors să se ghemuiască lângă cel care o plimba. 

Ryan Fischer a dezvăluit pe Instagram că a suferit leziuni pulmonare în urma atacului. 

Lady Gaga, cunoscută pentru melodiile "Just Dance" sau "Bad Romance", a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea preţioaselor sale animale de companie. 

O femeie i-a adus înapoi, pretinzând că i-a găsit legaţi de un stâlp, înainte de a fi arestată. Potrivit poliţiei, ea avea o relaţie cu tatăl unuia dintre atacatori şi fusese responsabilă de colectarea recompensei în numele lor.

James Howard Jackson a fost eliberat la 6 aprilie ca urmare a unei erori administrative, apoi arestat din nou patru luni mai târziu. 

Această sentinţă vine după aceea a complicilor săi, Jaylin Keyshawn White, 20 de ani, condamnat la patru ani de închisoare şi Lafayette Shon Whaley, 28 de ani, condamnat la şase ani de închisoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.