Prezentă vineri în New York la o campanie de strângere de fonduri pentru Hillary Clinton, sub egida LGBT, cunoscuta actriţă şi cântăreaţă Barbara Streisand a interpretat o parodie după piesa lui Stephen Sondheim “Send in the Clowns” (“Să intre clovnii”), versurile fiind modificate pentru a face trimiteri directe către candidatul republican.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Is he that rich, maybe he’s poor, ‘til he reveals his returns, who can be sure?” (“Dacă e chiar aşa de bogat, sau dacă e sărac, cine poate şti cât timp nu-şi declară averea?”) a cântat Streisand în ovaţiile unei mulţimi de 1.000 de persoane. “Something’s amiss, I don’t approve, if he were running the free world, where would we move?” (“Ar fi foarte rău, nici nu vreau să ma gândesc, dacă ar ajunge să conducă lumea liberă, noi unde ne-am mai muta?”)

Cântăreaţa a urcat pe scenă după ce Hillary Clinton a ţinut un discurs în care şi-a reafirmat sprijinul pentru comunitatea LGBT, şi a spus: “Noi cu toţii o iubim pe această femeie, şi cei care o cunosc de la distanţă, şi cei norocoşi care o cunosc de aproape.”

Evenimentul a fost organizat de Hillary Victory Fund, comitetul de sprijin al candidaturii lui Hillary Clinton, iar donaţiile au variat de la 1.200 la peste 250.000 de dolari.

Recitalul lui Streisand a inclus included interpretări ale pieselor “People,” ‘’Pure Imagination” şi “Happy Days Are Here Again”. Parodia adresată lui Trump a fost însă de departe cea mai apreciată interpretare, încheindu-se cu versurile: “And if by chance he gets to heaven, even up there, he’ll declare chapter 11. This sad, vulgar clown. You’re fired, you clown.” (“Chiar şi în rai dac-ar ajunge, până şi acolo ar declara faliment. Clovn trist şi vulgar. Eşi concediat, clovnule.”)

Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942, este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment şi a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy şi un premiu Tony. Barbra Streisand este singurul muzician din lume care a avut un disc ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard în fiecare dintre ultimele şase decenii, iar albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 245 milioane de copii pe plan mondial. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.