Festivalul de film BUZZ CEE, care se va desfăşura la Buzău în perioada 9 - 14 mai, invită cineaştii şi distribuitorii de film din Europa Centrală şi de Sud-Est, inclusiv Grecia şi Turcia, să îşi înscrie producţiile în secţiunile competiţionale din cadrul festivalului până la data de 20 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmele pot fi înscrise prin intermediul portalului Film Freeway: filmfreeway.com/festival/BUZZCEE.

În competiţie vor intra producţii de lungmetraj, documentar şi film studenţesc de scurtmetraj, care vor fi alese de echipa de selecţie a festivalului.

Filmele câştigătoare ale ediţiei anterioare au fost ”Sin & Illy Still Alive”, lungmetrajul de debut al regizoarei germane Maria Hengge, care a primit trofeul Long BUZZ , documentarul ”Roboţelul de Aur”, realizat de tinerii regizori Mihai Dragolea şi Radu Constantin Mocanu, care au plecat acasă cu Trofeul Real BUZZ  şi ”Dispozitiv 0068”, scurtmetrajul  realizat de Radu Bărbulescu, care a luat Trofeul Short BUZZ.

BUZZ CEE este un festival internaţional de film - organizat de Asociaţia CulturALL şi dedicat regiunii Europa Centrală şi de Sud-Est - care şi-a propus să promoveze producţii de calitate din această zonă, ce rareori ajung în circuitul cinematografelor din România. 
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.