Au început filmările pentru "Stranger Things 5", dramă a cărei acţiune se desfăşoară în oraşul aparent normal din Hawkins, Indiana, din Midwest, anunţă Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce un băiat dispare pur şi simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni şi familia caută răspunsuri şi sunt atraşi într-o serie de evenimente periculoase. Sub oraşul lor obişnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale secrete şi o poartă de acces care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate şi vieţile vor fi schimbate, deoarece descoperirile lor transformă Hawkins şi, eventual, lumea - pentru totdeauna.

Serialul "Stranger Things", creat de Fraţii Duffer, a fost lansat în iulie 2016 şi a devenit în scurtă vreme unul dintre cele mai populare seriale de televiziune de pe Netflix, cu cel de-al patrulea sezon care a generat peste 140,7 milioane de vizualizări la nivel global. Ancorat în nostalgia anilor '80, serialul a adus în prim plan, în fiecare sezon, elemente de cultură pop din acest deceniu, printre care vafele Eggo şi New Coke.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Mai recent, serialul a propulsat în lumina reflectoarelor melodia "Running Up That Hill" a lui Kate Bush, al cărei număr de difuzări pe Spotify a crescut enorm, intrând în top 10 pe Billboard Hot 100 pentru prima dată în 38 de ani de la lansare.

De asemenea, serialul a obţinut peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy şi Screen Actors Guild pentru "cea mai bună distribuţie într-un serial dramatic" şi a fost nominalizat la peste alte 230 de premii. Fanii de pretutindeni ai serialului "Stranger Things" sărbătoresc la 6 noiembrie (data în care Will Byers a dispărut) ziua "Stranger Things".

Sezonul 5 este ultimul din serie, cu proiecte suplimentare în lucru precum "Stranger Things: The First Shadow" live pe scena din West End din Londra, împreună cu o serie animată spin-off fără titlu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.