Au început filmările pentru "Stranger Things 5", dramă a cărei acţiune se desfăşoară în oraşul aparent normal din Hawkins, Indiana, din Midwest, anunţă Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

După ce un băiat dispare pur şi simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni şi familia caută răspunsuri şi sunt atraşi într-o serie de evenimente periculoase. Sub oraşul lor obişnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale secrete şi o poartă de acces care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate şi vieţile vor fi schimbate, deoarece descoperirile lor transformă Hawkins şi, eventual, lumea - pentru totdeauna.

Serialul "Stranger Things", creat de Fraţii Duffer, a fost lansat în iulie 2016 şi a devenit în scurtă vreme unul dintre cele mai populare seriale de televiziune de pe Netflix, cu cel de-al patrulea sezon care a generat peste 140,7 milioane de vizualizări la nivel global. Ancorat în nostalgia anilor '80, serialul a adus în prim plan, în fiecare sezon, elemente de cultură pop din acest deceniu, printre care vafele Eggo şi New Coke.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Mai recent, serialul a propulsat în lumina reflectoarelor melodia "Running Up That Hill" a lui Kate Bush, al cărei număr de difuzări pe Spotify a crescut enorm, intrând în top 10 pe Billboard Hot 100 pentru prima dată în 38 de ani de la lansare.

De asemenea, serialul a obţinut peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy şi Screen Actors Guild pentru "cea mai bună distribuţie într-un serial dramatic" şi a fost nominalizat la peste alte 230 de premii. Fanii de pretutindeni ai serialului "Stranger Things" sărbătoresc la 6 noiembrie (data în care Will Byers a dispărut) ziua "Stranger Things".

Sezonul 5 este ultimul din serie, cu proiecte suplimentare în lucru precum "Stranger Things: The First Shadow" live pe scena din West End din Londra, împreună cu o serie animată spin-off fără titlu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.