Ultimele bilete pentru premiera din 10 aprilie a musicalului "We Will Rock You", pe melodiile trupei Queen, au fost puse în vânzare. Biletele pot fi găsite pe iabilet.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului., anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru cei care nu pot ajunge la premieră a fost anunţat un program de presale pentru cel de-al doilea spectacol de pe 11 aprilie. Variantele de preţuri presale pentru spectacolul de pe 11 aprilie vor fi disponibile până la sfârşitul acestei săptămâni, pe 28 ianuarie.

"We Will Rock You" este o poveste electrizantă, o producţie rock în spiritul legendarei trupe Queen, în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu, cu peste 20 de artişti în trei ore de show despre puterea muzicii live, a libertăţii şi iubirii într-o lume a viitorului. Producţia de la Bucureşti beneficiază şi de sprijinul echipei care a lucrat la primul musical "We Will Rock You" de la Londra, Mary Hammond de la Royal Academy of Music şi Stuart Morley, directorul muzical al versiunii britanice a musicalului.

Pentru fanii Queen sunt în continuare disponibile pachetele "Friends will be friends" în care pentru patru locuri cumpărate au discount de 10%, iar pentru peste 8 locuri - un discount de 15%.

Musicalul este produs în România de WonderTheatre, compania care a fost coproducator la cel mai de succes musical produs la noi în ultimii ani, "Mamma Mia!". WonderTheatre mai are în repertoriu spectacole de teatru destinate familiei,  comedii după unele dintre cele mai de succes texte internationale ale momentului, cu distribuţii de excepţie care includ actori ca Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonţ, Vlad Logigan, Ilona Brezoianu, Gheorghe Ifrim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.