Arnold Schwarzenegger îşi împrumută vocea personajului principal din serialul animat „Stan Lee’s Superhero Kindergarten”, pregătit de Genius Brands International şi POW! Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a spus că vede ca „un privilegiu” implicarea în acest proiect, care va duce mai departe moştenirea lăsată de Stan Lee, prezentând un nou grup de supereroi preşcolarilor din întreaga lume, potrivit Variety.

Cu elemente de acţiune şi comedie, serialul va oferi „lecţii valoroase”, a mai spus Schwarzenegger. „Sunt mândru în mod deosebit pentru că nu îi voi învăţa pe copii doar să îşi folosească superputerile, ci şi despre importanţa sănătăţii, sportului şi nutriţiei”.

Unul dintre ultimele proiecte create de Lee înainte de moarte, serialul, inspirat de filmul lui Schwarzenegger „Kindergarten Cop”, este o coproducţie Genius Brands, POW! Entertainment (compania lui Lee) şi Oak Productions a lui Schwarzenegger, iar actorul va fi şi producător executiv.

Scenariul este scris de Fabian Nicieza, co-creator al „Deadpool”.

Schwarzenegger va fi Arnold Armstrong, profesor de sport înainte de a-şi descoperi superputeri. El devine Captain Courage, unul dintre cei mai mari protectori ai Pământului.

Însuşi Stan Lee îşi va face apariţia în fiecare episod al serialului animat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.