Ariana Grande, Drake, Taylor Swift şi Three Days Grace se numără între câştigătorii galei iHeartRadio Music Awards, care a avut loc joi seară la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia a beneficiat de recitaluri Alicia Keys, Ariana Grande, Halsey, Garth Brooks, John Legend şi Kacey Musgraves, între alţii.

Musgraves a fost acompaniată la pian de Chris Martin, scrie Variety, în timp ce Alicia Keys - recompensată cu iHeartRadio Innovator Award - a cântat alături de fiul ei Egypt în vârstă de 8 ani, iar Garth Brooks - care a fost desemnat artistul deceniului - a beneficiat de susţinere vocală din partea actorului Chris Pratt.

Trofeele pentru cele 37 de categorii au fost acordate în baza votului unui juriu, dar şi al ascultătorilor iHeartRadio, pentru anumite categorii.

Cântecul anului a fost desemnat „The Middle" – Zedd, Maren Morris & Grey, care a primit şi titlul de cel mai bun cântec dance al anului.

Titlul de cântăreaţa anului i-a revenit Arianei Grande, în timp ce cântăreţul anului a fost ales Drake, iar piesa lui „God's Plan”, cântecul hip-hop al anului.

Cel mai bun duo/ grup al anului a fost 5 Seconds Of Summer, iar turneul anului - „Reputation” al lui Taylor Swift.

În acest turneu au fost vândute în Statele Unite peste 2 milioane de bilete, generând venituri de 345,7 milioane de dolari, astfel că „Reputation” este turneul cu cele mai mari încasări în SUA. El a doborât recordul deţinut tot de Swift pentru turneul cu cele mai mari încasări al unei cântăreţe.

Cea mai bună colaborare a fost considerată „Finesse (Remix)” - Bruno Mars feat. Cardi B, cântecul alternative rock al anului a fost ales „High Hopes” - Panic! At the Disco, în timp ce trupa Imagine Dragons a fost desemnată artistul alternative rock al anului.

„Safari Song” al grupului Greta Van Fleet a primit titlul de cântecul rock al anului, iar grupul Three Days Grace - artistul rock al anului.

La categoria country, artistul anului a fost desemnat Luke Combs, iar la categoria hip-hop, Cardi B.

Artiştii care au primit cele mai multe nominalizări au fost Cardi B (13 selecţii), Drake (8) şi Post Malone (5).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.