Actorul Antonio Banderas şi fosta realizatoare TVE María Casado vor fi gazdele ediţiei de anul viitor a galei Premiilor Goya, anunţă presa spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia a 35-a a galei va avea loc pe 27 februarie la Teatro del Soho CaixaBank din Malaga. 

"Vrem să dăruim publicului nostru şi întregii societăţi ce avem mai bun şi între cei mai buni este fără îndoială Antonio Banderas. Am luat legătura cu el şi Antonio a răspuns afirmativ imediat pentru ca viitoarea gală să se desfăşoare în condiţii bune", a spus Mariano Barroso, preşedinta Academiei spaniole de film. 

Gala se va adapta la noua situaţie, cu restricţii şi va fi o ceremonie responsabilă, fiind puse în valoare arta, talentul şi creativitatea cineaştilor. 

Banderas (care a primit un premiu Goya onorific şi pentru "cel mai bun actor" anul trecut pentru "Dolor y gloria") şi Casado vor semna şi scenariul galei împreună cu o echipă de scenarişti. 

"Este o onoare şi un privilegiu să fim în slujba familiei cinematografiei spaniole", a spus banderas. "Va fi o mare provocare să facem parte dintr-o gală istorică la toate nivelurile", asigură Maria Casado. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.