Actorul britanic Anthony Hopkins, în vârstă de 79 de ani, îl va interpreta pe fostul suveran pontif Papa Benedict în "The Pope", produs de Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a filmat timp de două luni la Roma, după cum a anunţat într-un mesaj pe Facebook, mulţumind companiei. "La dolce vita, mulţumesc Netflix pentru două luni minunate de filmări!", a scris Hopkins.   

 

 

La Dolce Vita Thank you Netflix for 2 wonderful months of filming, The Pope, in Rome.

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

 

Filmul spune povestea alegerii suveranului pontif în fruntea Bisericii Catolice în 2005 ca urmare a decesului predecesorului său, Papa Ioan Paul al II-lea. Alături de Hopkins va juca în film şi Jonathan Pryce. 

Lungmetrajul este regizat de Fernando Meirelles, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten. 

Anthony Hopkins, născut pe 31 decembrie 1937, este un actor britanic de film, teatru şi televiziune. Considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale, starul britanic a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 1992 pentru evoluţia sa din filmul ”Tăcerea mieilor/ The Silence of the Lambs”. Anthony Hopkins a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din filmele ”Rămăşiţele zilei/ The Remains of the Day”, ”Nixon” şi ”Amistad”.

Anthony Hopkins a fost înnobilat în 1993 de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru servicii deosebite aduse artei dramatice şi are, începând din 2003, o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.