Animaţia "Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation", regizată de Genndy Tartakovsky, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de 1.611.863 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În box office-ul nord-american animaţia a generat încasări de 44,1 milioane de dolari, peste jumătate din bugetul de producţie. 

"Skyscraper. Infernul din zgârie nori", cu Dwayne Johnson în rol principal, a intrat în top pe poziţia a doua având încasări de 701.741 de lei şi fiind văzut de 28.944 de spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia. 

"Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp" a coborât, după al doilea weekend de la premieră, pe locul trei.  Lungmetrajul SF Disney - Marvel, regizat de Peyton Reed, îi are în rolurile principale pe Paul Rudd şi Evangeline Lilly.

În al doilea weekend de la premieră, comedia "Tag", cu Ed Helms, Jeremy Renner, Jon Hamm şi Hannibal Buress în distribuţie, a coborât pe locul patru în clasamentul românesc cu încasări de 153.689 de lei şi vizionată de 7.459 de spectatori. 

Filmul "Ocean's 8: Jaf cu clasă" a coborât, după al patrulea weekend de la premieră, pe poziţia a cincea a clasamentului. Pelicula a fost vizionată de 6.261 de spectatori şi a avut încasări de 135.776 de lei. 

"Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom" se află pe locul şase după şase săptămâni de la premieră, generând încasări de 90.047 de lei şi fiind urmărită de 4.030 de spectatori. 

"Sicario: Day of the Soldado", cu Josh Brolin, Benicio Del Toro şi Matthew Modine în distribuţie, a mai coborât un loc, până pe poziţia a şaptea, în a treia săptămână de la lansare, generând încasări de 54.587 de lei, cu 2.449 de spectatori. 

Drama biografică "Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar/ Loving Pablo", regizată de Fernando León de Aranoa, cu Javier Bardem şi Penélope Cruz în rolurile principale, s-a clasat, după cinci săptămâni de la premieră pe poziţia a opta, în coborâre trei poziţii. Filmul a generat încasări de 49.709 de lei şi a fost vizionat de 2.140 de spectatori.

Animaţia "Prinţul fermecător/ Charming” a coborât şi ea trei locuri în top după al cincilea weekend de la premieră, până pe nouă, după ce a generat încasări de 26.944 de lei şi a fost vizionată de 1.474 de spectatori. 

Comedia "Overboard - Amnezie cu surprize", cu Anna Faris şi Eugenio Derbez în rolurile principale, se află pe poziţia a zecea cu încasări de 20.466 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.